(Nederlands) Referenties

Sandra & Mike

Andrea en Con: jullie werken zoals wij Nederlanders willen, geen praatjes maar gaan!

Piet & Hennie

Jullie staan altijd voor ons klaar  bij vertaalproblemen en begeleiding bij het verbouwen van ons huis er is mooi werk  geleverd bij ons huis. Maar ook het regelen van electra en water ook de advocaat wordt goed geregeld.

Marcelle Durville: 

Buiten het bekijken en bepraten van alle mogelijkheden, hebben we ontzettend veel plezier samen gehad. Zij wisten/weten hun klanten goed in te schatten en laten ze de huizen zien die goed bij hun passen, in alle opzichten. Honed Imexma heeft mij heel veel/alle werk uit handen genomen wat betreft de verbouwing/renovatie van het huis

Stef & Anna

Voor we naar Hongarije zijn gegaan voor de aankoop van een huis hebben wij 3 makelaars geselecteerd en gecontacteerd eentje viel er zo al af uiteindelijk bleven er 2 over en zijn we afgegaan op de kwaliteit van de website en dit heeft ons bij Honed Imexma gebracht…

Harm & Tecla Klok

Wij zijn 7 dec. verhuist van Nederland naar Kálmáncsa, in Hongarije.
Ze zijn erg betrokken bij de klanten, helpen waar ze kunnen, zijn áltijd heel behulpzaam.

Floris en Sandra, Droomhuis in Hongarije

„In 2007 ons eerste huis gekocht via Andrea en Con, het gaat heel anders dan
bij een makelaar in Nederland, de makelaar in NL geeft je een hand bij de
overdracht en zie of hoor je nooit meer. Dat gaat anders bij Honed Imexma

Klant referenties (vanaf 15 februari 2014)

Ondanks het feit dat wij als woning bemiddelaar in Hongarije al 10 jaar actief zijn onder de naam Honed Imexma, hebben wij weinig tot nooit referenties gevraagd aan onze klanten. Nu met deze aktuele website zullen we vaker aan onze klanten vragen of ze een kort verhaaltje willen schrijven over de diensten welke ze bij ons hebben afgenomen, hoe dat bevallen is en waar men tegen aan loopt.

Mocht u reeds klant bij ons zijn en uw verhaal kwijt willen, dan kan dat ook per email, inclusief foto’s worden gemailed. Wij verwerken dat dan tot een pagina. Mocht u een leuk product of dienst zijn gaan leveren in Hongarije, dan bieden wij de mogelijkheid om dat op deze site te vermelden.

5 commenti su “(Nederlands) Referenties
 1. Con Robbesom sagt:

  2 jaar geleden met Con en Andrea op pad geweest en een huis gekocht.
  Wat een fantastische mensen zijn dit.
  Sinds 1 mei 2018 zijn wij geëmigreerd, en alles hebben ze prima voor ons geregeld op heel kort termijn.
  Vandaag het allerlaatste de auto op hongaars kenteken.
  Wij zijn blij dat we voor Con en Andrea hebben gekozen en hopen dat we nog vele jaren met hun kunnen doorbrengen, en weten dat ze altijd voor ons klaar staan.
  Bedankt Rien en Marleen

 2. Con Robbesom sagt:

  Mario Toch raadt Honed Imexma Kft aan.
  5 uur ·
  super van a tot z, beter kan niet..
  een aanrader tot en met

 3. Con Robbesom sagt:

  Willem Schreuder heeft Honed Imexma Kft beoordeeld — 4 sterren
  29 mei ·
  Eerlijk en recht door zee….

 4. Con Robbesom sagt:

  Bert-Jan Haverkamp raadt Honed Imexma Kft aan.
  1 uur ·
  Een bedrijf waar je voor uiteenlopende zaken terecht kunt. Waar afspraak ook nog echt afspraak is! Een goede service waar men ook de tijd neemt voor de klant.
  Wederom bedankt Andrea en Con voor jullie service👍

 5. Con Robbesom sagt:

  Marcelle Durville
  E-mailadres marcelle8355dc@hotmail.com
  Telefoonnummer +36205047158
  Onderwerp referentie
  Bericht Het is alweer een kleine 10 jaar geleden dat ik Con en Andrea ontmoette en zij mij meegenomen hebben over verschillende dagen om huizen te bekijken. We hadden erg veel plezier samen en ik vond door hun een erg leuk huis om te renoveren in een klein dorpje aan de Drava. Zij hebben me gigantisch geholpen met alles, de aannemer, de verbouw, aankoop van alle machines die in een huis nodig zijn. In de volgende jaren hebben we altijd leuk contact gehouden, hebben ze me bijgestaan indien nodig en toen de dag aanbrak eerder dit voorjaar en ik moest bekennen dat het tijd werd om weer terug naar Nederland te gaan, kon ik net als bij het komen weer net zo op ze rekenen bij het gaan. Alleen maar lof, en heel veel dank voor het vele lachen over de jaren dat we hebben gedaan. Ik kan iedereen aanraden naar Con en Andrea te gaan als je een huis zoekt, hulp zoekt bij alle kleine en grote dingen die je dan moet doen, en het plezier dat je daarbij zult hebben. Dank Con en Andrea – Marcelle Durville, nu weer terug in Nederland

Art der Immobilie

Ort