(Nederlands) Referenties

Sandra & Mike

Andrea en Con: jullie werken zoals wij Nederlanders willen, geen praatjes maar gaan!

Piet & Hennie

Jullie staan altijd voor ons klaar  bij vertaalproblemen en begeleiding bij het verbouwen van ons huis er is mooi werk  geleverd bij ons huis. Maar ook het regelen van electra en water ook de advocaat wordt goed geregeld.

Marcelle Durville: 

Buiten het bekijken en bepraten van alle mogelijkheden, hebben we ontzettend veel plezier samen gehad. Zij wisten/weten hun klanten goed in te schatten en laten ze de huizen zien die goed bij hun passen, in alle opzichten. Honed Imexma heeft mij heel veel/alle werk uit handen genomen wat betreft de verbouwing/renovatie van het huis

Stef & Anna

Voor we naar Hongarije zijn gegaan voor de aankoop van een huis hebben wij 3 makelaars geselecteerd en gecontacteerd eentje viel er zo al af uiteindelijk bleven er 2 over en zijn we afgegaan op de kwaliteit van de website en dit heeft ons bij Honed Imexma gebracht…

Harm & Tecla Klok

Wij zijn 7 dec. verhuist van Nederland naar Kálmáncsa, in Hongarije.
Ze zijn erg betrokken bij de klanten, helpen waar ze kunnen, zijn áltijd heel behulpzaam.

Floris en Sandra, Droomhuis in Hongarije

„In 2007 ons eerste huis gekocht via Andrea en Con, het gaat heel anders dan
bij een makelaar in Nederland, de makelaar in NL geeft je een hand bij de
overdracht en zie of hoor je nooit meer. Dat gaat anders bij Honed Imexma

Klant referenties (vanaf 15 februari 2014)

Ondanks het feit dat wij als woning bemiddelaar in Hongarije al 10 jaar actief zijn onder de naam Honed Imexma, hebben wij weinig tot nooit referenties gevraagd aan onze klanten. Nu met deze aktuele website zullen we vaker aan onze klanten vragen of ze een kort verhaaltje willen schrijven over de diensten welke ze bij ons hebben afgenomen, hoe dat bevallen is en waar men tegen aan loopt.

Mocht u reeds klant bij ons zijn en uw verhaal kwijt willen, dan kan dat ook per email, inclusief foto’s worden gemailed. Wij verwerken dat dan tot een pagina. Mocht u een leuk product of dienst zijn gaan leveren in Hongarije, dan bieden wij de mogelijkheid om dat op deze site te vermelden.